Güroymak Selahattin Rahime Dur Kiz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Yetiştirdiği insan kaynağıyla; ülkemizin ve insanlığın ihtiyaç duyduğu; din, bilim, kültür ve sanat alanlarında yetkin, erdemli, nitelikli, ahlaki olgunluğa sahip bireylerle katma değeri olan; kurum kültürü ve kimliğiyle, başarı ve projeleriyle, marka değeri kazanmış; mensubu, çalışanı ve öğrencisi olmaktan gurur duyulan bir kurum olmak.

Misyon: Kendini, hayatı ve kâinatı okuyabilme becerisi kazanmış, güzel ahlakı davranışlarında sergileyen, fen bilimlerine uluslararası düzeyde vâkıf; özgüven, öz disiplin sahibi ve çevresine duyarlı; sanatsal, kültürel beğeni algısı yüksek olan ve tüm bu özellikleriyle; toplumla barışık ve samimi iletişim kurma becerisine sahip bir nesil yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayacaktır. 2018 yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi ,Voleybol, Futsal,Basketbol sporları yapılabilir
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0434 511 42 53 /

WEB - https://guroymakselahattinrahimedur.meb.k12.tr

Adres - Şirintepe Mah. 120. Sokak No 8 Güroymak /Bitlis

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İlçemiz 26.000 nufüslu Bitlis- Muş arasında anayol üzerinde bulunur. Karasal iklim görülmektedir. İlçeye gelen öğretmenler için barınma problemi yaşanmamaktadır.

Adres - Şirintepe Mah. 120. Sokak No 8 Güroymak /Bitlis

Ulaşım Anayol üzerinde bulunmaktadır. Muş havaalanına 45 Km mesafede ve hergün Türkiyenin tüm büyük şehirlerine otobüsler gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 KM İlçe merkezine 2 KM mesafededir.